Meny
0623_hjärta

Tack Ingela!

Ända sedan Ekolådan började sin verksamhet för 20 år sedan har veckobrevet lagts i alla lådor. I ett tidigt skede hade vi turen att få med oss kocken och kröga­ren Ingela Persson som huvudan­svarig för recepten, som komplet­terats av andra namn­kunniga kockars. Till­sammans med en av våra grundare, Anette Dieng, har Ingela också skrivit kokböckerna Ekolådans recept och Skörd – 41 grönsaker och 810 recept från Ekolådan, som båda finns att be­­ställa i vårt tilläggssortiment (psst, fin sommarpresent!). Med sin kun­­skap och kreativitet har Ingela varit en viktig medlem av vårt team och bidragit till att skapa Eko­lådans matkultur, men nu, efter semestern, vill hon kunna ägna mer tid åt några av sina många andra projekt. Till all lycka finns hennes recept kvar i vår receptbank (särskilt bra att veta nu när vecko­brevet gör uppehåll några veckor). 

Från oss alla, tack Ingela för dessa år, för ditt engagemang och för alla dina fina recept!

John Gerhard projektutvecklare