Meny

Anmäl dig här om du vill ha vårt veckobrev mejlat till dig varje vecka.

34

Ett liv fyllt av grönsaker

Anette Dieng har träffat Sven Andersson, en av Biodynamiska Produkters och Ekolådans allra trognaste odlare.

Veckobrev 34 2019
33

Odlande som engagerar

Musiker, låtskrivare, skådespelare och skribent. Anette Dieng har träffat Stefan Sundström som med tiden också...

Veckobrev 33 2019
27

Rapport från verksamheten

Fina, goda grönsaker och frukter i lådorna – bakom kulisserna pågår och handlar det om mycket mer än så. Som om...

Veckobrev 27 2019
26

Grönsaksodlarens vedermödor

Vädret och djur som mumsar i sig en del av den tilltänkta skörden – all odling har sina utmaningar. Ann-Helen Meyer...

Veckobrev 26 2019
25

Bakat med baktanke

Gröna zucchinibaguetter, morotsfrallor och rågknäcke med rotselleri. För den som börjar tänka lite friare kring...

Veckobrev 25 2019
24

Att odla själva jorden

”Vi måste lära oss mer om vad växter och djur är – egentligen. Om hur de hänger ihop med varandra och jorden...

Veckobrev 24 2019
23

Viloläge i skogen

Man hör allt oftare talas om det japanska fenomenet skogsbad, en typ av terapi för den som vill minska risken för...

Veckobrev 23 2019
22

Mat per kvadrat

Hur stor yta behöver var och en av oss egentligen för att klara den egna matproduktionen? Anette Dieng berättar om...

Veckobrev 22 2019
21

Ett liv med höns

Egna ägg är inte det enda positiva med att ha höns. De ­berikar ens liv på fler sätt än så, berättar Lina...

Veckobrev 21 2019
20

På väg mot hållbarhet

Dagens industriella livsmedelsproduktion är inte längre något alternativ, skriver FAO i sin uppdaterade

Veckobrev 20 2019