Meny

Anmäl dig här om du vill ha vårt veckobrev mejlat till dig varje vecka.

37

Goda tider för pizza

Från finkockar till hemmabagare som murar egna ugnar, alla tycks svepas med i den pizzavåg som sköljer över landet...

Veckobrev 37 2021
36

Sesam öppnar smakerna

På nykokta rot­frukter, ugnsbakad kål, i dressingar och hemtrillade ­köttbullar. Jens Linder tipsar om sesamoljan...

Veckobrev 36 2021
35

Ekomarknaden stagnerar

Matens ursprung och vegetariskt trendar just nu, medan intresset för eko­logiskt svalnar i Sverige. Ann-Helen Meyer...

Veckobrev 35 2021
34

Nyskördat under ytan

Skulle det vara möjligt att ha en egen täppa i havet? Och vad skulle man i så fall kunna odla där? Susanne Helgeson...

Veckobrev 34 2021
33

Ta sallaten till nästa nivå

Nu grönskar sallaterna i täppor och på fält. Jens Linder slår ett slag för att också servera dem varma.

Veckobrev 33 2021
26

Tid för hemgjord glass

Varje sommar skjuter försäljningen i höjden och i år vinner hantverksglassen mark. Vilket i sin tur inspirerar...

Veckobrev 26 2021
25

Vegetariskt extra allt

Allt fler lagar allt mer vegetariskt – trots att recepten i ärlighetens namn ­ofta är ganska oinspirerande. Synd...

Veckobrev 25 2021
24

Kokat och klart

Förra veckan berättade Jens Linder om hur han får grönsakerna att nå oanade höjder på grillen. Den här veckan...

Veckobrev 24 2021
23

Godare grillade grönsaker

Värmen kom till sist och grönskan med den. Har du inte redan gjort det är det hög tid att damma av grillen. Jens...

Veckobrev 23 2021
22

Kol – så funkar det

Det pratas mycket om kolbindning i mark och träd just nu. Mindre om att kol också finns i maten och i våra egna...

Veckobrev 22 2021