Ekolådan, så funkar det. Del 3.
Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Bane Jovanovic och Thomas Holm berättar...
Veckobrev 45 2024
De goda renhållarna
Vi är snart inne den tredje höstmånaden med r i namnet. Frågar man Jens Linder är det med andra ord hög tid för...
Veckobrev 44 2024
Vårdplaner i verkligheten
Naturrestaureringslagen. Den är inte bara svårstavad, den är också synnerligen svår att både genomföra och...
Veckobrev 43 2024
Ekolådan, så funkar det. Del 2.
Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Sasa Stankovics berättar för Anette...
Veckobrev 42 2024
Mat i förändrat klimat
Vad händer med livsmedelsproduktionen när klimatet blir varmare? Räcker maten till alla? Gunnar Rundgren har läst...
Veckobrev 41 2024
Steg i rätt riktning
Produktpass och puffande för stadscykling. Susanne Helgeson gläds åt idéer som går i en mer hållbar riktning –...
Veckobrev 40 2024
Säg omelett
Den ultimata lunchrätten? För vissa är det ingen tvekan: Omelett, säger Jens Linder. Frågan är bara vilken metod...
Veckobrev 39 2024
Ekolådan, så funkar det. Del 1.
Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Först ut att berätta för Anette Dieng...
Veckobrev 38 2024
Årets äppelparad är igång
Efterhand som temperaturen sjunker och dagarna blir kortare dignar nu äppelträden av sort efter sort. Ann-Helen Meyer...
Veckobrev 37 2024
Dags för mineralskifte
Vår möjlighet att tillgodogöra oss spannmålens alla näringsämnen, kan snart komma att bli avsevärt lättare...
Veckobrev 36 2024