Meny

Anmäl dig här om du vill ha vårt veckobrev mejlat till dig varje vecka.

45

Ekolådan, så funkar det. Del 3.

Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Bane Jovanovic och Thomas Holm berättar...

Veckobrev 45 2024
44

De goda renhållarna

Vi är snart inne den tredje höstmånaden med r i namnet. Frågar man Jens Linder är det med andra ord hög tid för...

Veckobrev 44 2024
43

Vårdplaner i verkligheten

Naturrestaureringslagen. Den är inte bara svårstavad, den är också ­synnerligen svår att både ­genomföra och...

Veckobrev 43 2024
42

Ekolådan, så funkar det. Del 2.

Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Sasa Stankovics berättar för Anette...

Veckobrev 42 2024
41

Mat i förändrat klimat

Vad händer med livsmedelsproduktionen när klimatet blir varmare? Räcker maten till alla? Gunnar Rundgren har läst...

Veckobrev 41 2024
40

Steg i rätt riktning

Produktpass och puffande för stadscykling. Susanne Helge­son gläds åt idéer som går i en mer hållbar riktning –...

Veckobrev 40 2024
39

Säg omelett

Den ultimata lunchrätten? För vissa är det ingen tvekan: Omelett, säger Jens Linder. Frågan är bara vilken metod...

Veckobrev 39 2024
38

Ekolådan, så funkar det. Del 1.

Vilka är de som arbetar på Ekolådan i Järna? Hur ser deras arbetsdagar ut? Först ut att berätta för Anette Dieng...

Veckobrev 38 2024
37

Årets äppelparad är igång

Efterhand som temperaturen sjunker och dagarna blir kortare dignar nu äppelträden av sort efter sort. Ann-Helen Meyer...

Veckobrev 37 2024
36

Dags för mineralskifte

Vår möjlighet att tillgodogöra oss spannmålens alla näringsämnen, kan snart komma att bli avsevärt lättare...

Veckobrev 36 2024