Meny

Leveransvillkor

1. Leverans

Vi kör ut företagslådorna mellan klockan 8 och 16. Finns ingen på plats under den tiden vill vi att ni anger en annan plats där vi kan lämna lådan. Om vi på grund av ofullständiga adressuppgifter, felaktig portkod, låst dörr till anvisat lämningsställe eller liknande, inte kan lämna er lådleverans, debiteras ni en utkörningsavgift på 100 kr.

Är ditt företag intresserat av leverans flera dagar i veckan, kontakta oss på [email protected].

2. Priser

Frakt är inräknat i alla priser. 12% moms tillkommer. Vi använder returlådor, och hämtar tömda lådor nästa gång vi kommer.

3. Kvalitetsgaranti

Lådorna innehåller färsk, fräsch frukt. Vi packar alla lådor för hand och är noga med att ta bort sådant som inte håller måttet. Skulle någonting ha blivit dåligt under transporten är det bara att skicka ett mail till kundtjänst på [email protected], så kompenserar vi er.

4. Betalning

Betalning kan ske mot faktura eller med kontokort.

5. Betalning med kort

Ni kan betala med alla bankkort som är märkta med VISA eller Mastercard, utom VISA Electron och Maestro. Betalningen dras från kortet dagen efter leverans. Samtidigt skickar vi en betalningsbekräftelse via e-post. Skulle det ha blivit något problem skickar vi ett mail om det istället, så att vi tillsammans kan se till att betalningen går igenom så snart som möjligt.

6. Betalning mot faktura

Enstaka leverans faktureras direkt efter utkörning. Vid löpande prenumeration tillämpar vi månadsfakturering i månadens slut.

Fakturorna skickas som PDF-dokument via e-post. Därför är det viktigt att ni anger rätt e-postadress till den som ska ha fakturan, och ser till att uppdatera uppgifterna om ändringar sker.

7. Tio dagars betalningstid

Betala så att vi har pengarna senast 10 dagar efter fakturadatum. Vid påminnelse debiterar vi lagreglerad avgift samt dröjsmålsränta; referensränta plus 8%.

8. Leveransuppehåll, ändringar och avslut av prenumeration

Vill ni göra ett uppehåll, en ändring eller avsluta prenumerationen måste detta begäras senast 5 dagar innan leveransdatum.

9. Två lådor eller mer ger rabatt

Vi tillämpar mängdrabatt. Vi beställning av flera lådor för samtidig leverans kostar första lådan som vanligt, för låda två och uppåt blir rabatten 26,80 kr per låda (30 kr inklusive moms).