
Terrasana Shoyu
76,50 kr
Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.
Jmf pris 320 kr/l.
Näringsinnehåll per 100 g
Energi | 264kj/62kcal |
Fett | 0,1 |
-varav mättat | 0 |
Kolhydrater | 6,2 |
-varav socker | 0 |
Protein | 8,8 |
Salt | 12 |
Volym: 250 ml