
Terrasana Tamari
84,00 kr
Tamari är en ekologisk, kraftfull, glutenfri sojasås gjord på sojabönor och koji. Framställd enligt äkta japanskt, traditionellt hantverk. Fermenterad i minst 18 månader på 100-åriga fat av cederträ, vilket ger en djup smak och nästan lite trögflytande konsistens. Smaken är komplex och innehåller alla fem grundsmaker; salt, sött, surt, bittert och umami. Passar bra i soppor och marinader, till nudlar, vegetariska rätter, sushi och i grytor.
Ingredienser: sojabönor, vatten, havsalt, saltad shochu (vatten, ris, salt, kojiferment), kojiferment.
Jmf pris 356 kr/l.
Näringsinnehåll per 100 g
Energi | 354kj/83kcal |
Fett | 0 |
-varav mättat | 0 |
Kolhydrater | 6,5 |
-varav socker | 0,5 |
Protein | 14 |
Salt | 13,1 |
Volym: 250 ml