Meny

Terrasana Shoyu

68,30 kr

Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.

Jmf pris 320 kr/l.

Näringsinnehåll per 100 g

Energi264kj/62kcal
Fett0,1
-varav mättat0
Kolhydrater6,2
-varav socker0
Protein8,8
Salt12

Volym: 250 ml

Avokado, ca 500 g

56,25 kr

Läs mer

Beutelsbacher Grapefruktjuice

66,96 kr

Läs mer

Blodapelsiner, 2 kg

108,93 kr

Läs mer

Blomkål, 1 st

46,43 kr

Läs mer

Byodo Riskakor med mörk choklad

24,11 kr

Läs mer

Epikouros Grekisk biodynamisk olivolja 500 ml

153,57 kr

Läs mer

Gurka, 1 st

28,13 kr

Läs mer

Kronärtskocka, 2 st

29,46 kr

Läs mer

La Bio Idea Spiraler Röda linser

50,89 kr

Läs mer

Rädisor, 1 knippe

35,27 kr

Läs mer

Spenat, ca 300 g

32,14 kr

Läs mer

Sötpotatis, lila, 1 kg

66,96 kr

Läs mer