Meny

Terrasana Shoyu, 250 ml

50,00 kr

Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.

Jmf pris 224 kr/l.

Näringsinnehåll

Energi264kj/62kcal
Fett0,1
-varav mättat0
Kolhydrater6,2
-varav socker0
Protein8,8
Salt12

Volym: 250 ml

Aprikoser, färska 500 g

26,79 kr

Läs mer

Epikouros Grekisk olivolja, 0,5 l -15% rabatt

87,28 kr

Läs mer

Epikouros Kalamataoliver, med kärna -15% rabatt

45,54 kr

Läs mer

Epikouros Tomater, soltorkade -15% rabatt

47,05 kr

Läs mer

Epikouros Vitvinsvinäger -15% rabatt

43,26 kr

Läs mer

Morgenland Azukibönor

37,50 kr

Läs mer

Morgenland Delikatesslinser

49,11 kr

Läs mer

Spielberger, basmatiris, vitt

49,11 kr

Läs mer