Terrasana Shoyu
80,00 kr
Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.
Jmf pris 320 kr/l.
Näringsinnehåll per 100 g
| Energi | 264kj/62kcal |
| Fett | 0,1 |
| -varav mättat | 0 |
| Kolhydrater | 6,2 |
| -varav socker | 0 |
| Protein | 8,8 |
| Salt | 12 |
Volym: 250 ml
Sök vara
Kategorier
Veckans favoriter
(8)
Bröd & Kakor
(15)
Bönor, Linser, Ärtor
(15)
Drycker
(49)
Ekolådans kokböcker
(2)
Flingor & Gryn
(13)
Färsk frukt
(26)
Färska grönsaker
(65)
Färskt bröd
(1)
Glutenfritt
(22)
Kaffe & Te
(32)
Kakao
(1)
Kassar
(3)
Konserverat Frukt & Grönt
(28)
Laktosfritt
(9)
Mjöl & Kross
(19)
Nötter, Frön & Torkad frukt
(23)
Oliver
(8)
Olja & Vinäger
(14)
Pasta, Ris & Matgryn
(31)
Socker, Sirap & Honung
(9)
Sylt, Marmelad & Nötsmör
(31)
Såser, Kryddor & Smaksättare
(40)
Sötsaker & Snacks
(47)
Tvål & Rengöring
(39)
Ägg
(1)