Meny

Terrasana Shoyu, 250 ml

56,00 kr

Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.

Jmf pris 224 kr/l.

Näringsinnehåll per 100 g

Energi264kj/62kcal
Fett0,1
-varav mättat0
Kolhydrater6,2
-varav socker0
Protein8,8
Salt12

Volym: 250 ml

Brytbönor, 200 g

30,60 kr

Läs mer

Druvor, 500 g

51,00 kr

Läs mer

Gurka, 1 st

25,00 kr

Läs mer

Järna Bageri Svedjeråg

65,00 kr

Läs mer

Kålrabbi, 1 st

23,00 kr

Läs mer

Mango, 1 st

13,70 kr

Läs mer

Minivattenmelon, 1 st

80,50 kr

Läs mer

Nektariner, 500 g

77,10 kr

Läs mer

Tomater, 500 g

38,40 kr

Läs mer

Voelkel Läskedryck, blodapelsin

21,00 kr

Läs mer

Ände Ginger Root

26,00 kr

Läs mer

Äpplen, 1 kg

45,20 kr

Läs mer