Meny

Terrasana Shoyu, 250 ml

56,00 kr

Shoyu är en ekologisk, mild, japansk sojasås gjord av sojabönor, vete och koji. Framställd enligt ett traditionellt japanskt recept. Fermenterad i minst 18 månader, vilket tydligt känns på den komplexa smaken. Den är både mild och smakrik vilket gör den till en av de viktigaste smaksättarna i det japanska köket. Passar i alla mattyper; soppor, vegetariska rätter, kyckling och fisk. Det är den i särklass godaste sojan till nudlar, ris och sushi. Även god att hälla direkt på maten. Förvara öppnad förpackning i kylskåp.
Ingredienser: vatten, sojabönor, vete, havssalt, kojiferment.

Jmf pris 224 kr/l.

Näringsinnehåll

Energi264kj/62kcal
Fett0,1
-varav mättat0
Kolhydrater6,2
-varav socker0
Protein8,8
Salt12

Volym: 250 ml

Aprikoser, färska 500 g

35,90 kr

Läs mer

Grön sparris, 250 g

26,00 kr

Läs mer

Järna Bageri Kryddad råg

64,00 kr

Läs mer

Järna Bageri Otello, frö

79,00 kr

Läs mer

Järna Bageri Otello, ljus

61,00 kr

Läs mer

Järna Bageri Svedjeråg

65,00 kr

Läs mer

Morgenland Azukibönor

42,00 kr

Läs mer

Morgenland Delikatesslinser

55,00 kr

Läs mer

Naturata Choklad, Costa Rica 50%

40,00 kr

Läs mer

Rabarber, 500 g

29,50 kr

Läs mer

Skärbönor, 200 g

18,90 kr

Läs mer

Spielberger, basmatiris, vitt

55,00 kr

Läs mer