Meny

Terrasana Tamari

Tamari är en ekologisk, kraftfull, glutenfri sojasås gjord på sojabönor och koji. Framställd enligt äkta japanskt, traditionellt hantverk. Fermenterad i minst 18 månader på 100-åriga fat av cederträ, vilket ger en djup smak och nästan lite trögflytande konsistens. Smaken är komplex och innehåller alla fem grundsmaker; salt, sött, surt, bittert och umami. Passar bra i soppor och marinader, till nudlar, vegetariska rätter, sushi och i grytor.
Ingredienser: sojabönor, vatten, havsalt, saltad shochu (vatten, ris, salt, kojiferment), kojiferment.

Jmf pris 284 kr/l.

Volym: 250 ml

Aprikoser, färska 500 g

41,30 kr

Läs mer

Byodo Majskakor med salt

22,00 kr

Läs mer

Grön sparris, 250 g

25,60 kr

Läs mer

Indi Lemon Tonic

25,00 kr

Läs mer

Mogli Fruktpuré Jordgubbe

18,00 kr

Läs mer

Rabarber, 500 g

28,70 kr

Läs mer

Roslagsbröd, Grovknäcke

62,00 kr

Läs mer

Sallat Gran Mix

24,60 kr

Läs mer

Terrasana Hasselnötsvåfflor

32,00 kr

Läs mer

Terrasana Honungsvåfflor

32,00 kr

Läs mer

Terrasana Shoyu, 250 ml

56,00 kr

Läs mer

Terrasana Tamari

Läs mer