
Terrasana Tamari
75,00 kr
Tamari är en ekologisk, kraftfull, glutenfri sojasås gjord på sojabönor och koji. Framställd enligt äkta japanskt, traditionellt hantverk. Fermenterad i minst 18 månader på 100-åriga fat av cederträ, vilket ger en djup smak och nästan lite trögflytande konsistens. Smaken är komplex och innehåller alla fem grundsmaker; salt, sött, surt, bittert och umami. Passar bra i soppor och marinader, till nudlar, vegetariska rätter, sushi och i grytor.
Ingredienser: sojabönor, vatten, havsalt, saltad shochu (vatten, ris, salt, kojiferment), kojiferment.
Jmf pris 356 kr/l.
Näringsinnehåll per 100 g
Energi | 354kj/83kcal |
Fett | 0 |
-varav mättat | 0 |
Kolhydrater | 6,5 |
-varav socker | 0,5 |
Protein | 14 |
Salt | 13,1 |
Volym: 250 ml
Sök vara
Kategorier
Veckans favoriter
(12)
Bröd & kakor
(15)
Bönor, Linser, Ärtor
(14)
Drycker
(50)
Ekolådans kokböcker
(2)
Flingor & Gryn
(13)
Färsk frukt
(23)
Färska grönsaker
(62)
Glutenfritt
(22)
Kaffe & Te
(24)
Kakao
(1)
Kassar
(1)
Konserverat Frukt & Grönt
(27)
Laktosfritt
(8)
Mejeri
(3)
Mjöl & Kross
(18)
Nötter, Frön & Torkad frukt
(23)
Oliver
(8)
Olja & Vinäger
(15)
Pasta, Ris & Matgryn
(26)
Socker, Sirap & Honung
(9)
Sylt, Marmelad & Nötsmör
(20)
Såser, Kryddor & Smaksättare
(36)
Sötsaker & Snacks
(42)
Tvål & Rengöring
(39)
Ägg
(1)