Meny

Terrasana Tamari, 250 ml

75,00 kr

Tamari är en ekologisk, kraftfull, glutenfri sojasås gjord på sojabönor och koji. Framställd enligt äkta japanskt, traditionellt hantverk. Fermenterad i minst 18 månader på 100-åriga fat av cederträ, vilket ger en djup smak och nästan lite trögflytande konsistens. Smaken är komplex och innehåller alla fem grundsmaker; salt, sött, surt, bittert och umami. Passar bra i soppor och marinader, till nudlar, vegetariska rätter, sushi och i grytor.
Ingredienser: sojabönor, vatten, havsalt, saltad shochu (vatten, ris, salt, kojiferment), kojiferment.

Jmf pris 356 kr/l.

Näringsinnehåll per 100 g

Energi354kj/83kcal
Fett0
-varav mättat0
Kolhydrater6,5
-varav socker0,5
Protein14
Salt13,1

Volym: 250 ml

Byodo Riskakor, osaltade

18,75 kr

Läs mer

Byodo Spiraler

26,79 kr

Läs mer

Byodo Örtsalt

41,07 kr

Läs mer

Dadlar, färska från Iran, 250 g

64,29 kr

Läs mer

Ingefära, 200 g

20,09 kr

Läs mer

Järna Bageri Svedjeråg

58,04 kr

Läs mer

Kålrot, ca 700 g

30,36 kr

Läs mer

Majs, 2 st

60,27 kr

Läs mer

Naturfrisk, läsk, Rabarber

21,43 kr

Läs mer

Passionsfrukt, 3 st

31,25 kr

Läs mer

Päron, 1 kg

61,61 kr

Läs mer

Wästgötarna Dinkelmjöl, fullkorn

62,50 kr

Läs mer