Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

47,50 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 100 kr/kg.

Vikt: 475 g

Allos Lindblomshonung

99,00 kr

Läs mer

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

47,50 kr

Läs mer

Choklad, Peru 75%

37,00 kr

Läs mer

Citroner, 500 g

33,20 kr

Läs mer

Epikouros rödvinsvinäger

52,00 kr

Läs mer

Gurka, 1 st

12,90 kr

Läs mer

Ingefära, 150 g

11,60 kr

Läs mer

Klementiner, 1 kg

44,40 kr

Läs mer

Krunchy, havre

37,00 kr

Läs mer

La Bio Idea olivolja

94,00 kr

Läs mer

Skörd

225,00 kr

Läs mer

Tomater, soltorkade, Epikouros

57,00 kr

Läs mer