Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

50,00 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 105 kr/kg.

Vikt: 475 g

20 påsar, Afternoon Spirit

31,00 kr

Läs mer

Beutelsbacher Grapefruktjuice

50,00 kr

Läs mer

Färskpotatis, 2 kg

52,00 kr

Läs mer

Knippad rödlök

32,00 kr

Läs mer

Kokosmjöl, 500 g

44,00 kr

Läs mer

Mango, 1 st

27,50 kr

Läs mer

Mangold, 300 g

24,00 kr

Läs mer

Minivattenmelon, 1 st

30,10 kr

Läs mer

Nektariner, 500 g

45,00 kr

Läs mer

Passerade tomater i tetra

16,50 kr

Läs mer

Persilja, 1 knippa

24,00 kr

Läs mer

Skörd

225,00 kr

Läs mer

Wästgötarna Dinkelmjöl, siktat

52,00 kr

Läs mer