Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

52,00 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 109 kr/kg.

Vikt: 475 g

Citroner, 500 g

23,50 kr

Läs mer

Grön sparris, 250 g

63,50 kr

Läs mer

Indi Lemon Tonic

25,00 kr

Läs mer

Mango, 1 st

19,20 kr

Läs mer

Naturata Choklad, hasselnöt

42,00 kr

Läs mer

Naturata Choklad, karamell-salt

33,00 kr

Läs mer

Natursnacks, choklad, pecannöt & kakao

59,00 kr

Läs mer

Persilja, 1 knippa

26,60 kr

Läs mer

Rädisor, 1 knippe

43,60 kr

Läs mer

Skärbönor, 200 g

23,10 kr

Läs mer

Ägg, ekologiska

28,00 kr

Läs mer