Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

52,00 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 109 kr/kg.

Vikt: 475 g

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

52,00 kr

Läs mer

Blomkål, 1 st

35,90 kr

Läs mer

Davert Ris, arborio

48,00 kr

Läs mer

Druvor, 400 g

41,90 kr

Läs mer

Holle Havregröt, barn

43,00 kr

Läs mer

Morgenland Kokosmjölk

34,50 kr

Läs mer

Morgenland Kokosvatten

14,50 kr

Läs mer

Naturata Choklad, Costa Rica 50%

40,00 kr

Läs mer

Palsternackor, 500 g

24,10 kr

Läs mer

Salamita Penne, semola

28,50 kr

Läs mer

Saltå Dinkelflingor

38,00 kr

Läs mer

Terrasana Saltlakrits, Tubi's

24,50 kr

Läs mer