Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

50,00 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 105 kr/kg.

Vikt: 475 g

Apelsiner, 2 kg

69,60 kr

Läs mer

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

50,00 kr

Läs mer

Champinjoner, 250 g

22,70 kr

Läs mer

Choklad, granatäpple

34,00 kr

Läs mer

Citroner, 500 g

30,30 kr

Läs mer

Fyra Årstider Äppelmust, 0,75 l

50,00 kr

Läs mer

Passerade tomater i tetra

16,50 kr

Läs mer

Röda paprikor, ca 500 g

40,20 kr

Läs mer

Skörd

225,00 kr

Läs mer

Svenska Kassen

110,00 kr

Läs mer

Wästgötarna Dinkelmjöl, siktat

52,00 kr

Läs mer

Ägg, biodynamiska

31,00 kr

Läs mer