Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

47,50 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 100 kr/kg.

Vikt: 475 g

Bauckhof Rismjöl, glutenfritt

36,00 kr

Läs mer

Blodapelsiner, 2 kg

88,70 kr

Läs mer

Broccoli, ca 500 g

23,20 kr

Läs mer

Choklad, Costa Rica 50%

37,00 kr

Läs mer

Druvor, 400 g

51,00 kr

Läs mer

Fyra Årstider Äppelmust, 0,75 l

50,00 kr

Läs mer

Jordnötssmör, crunchy med salt

36,50 kr

Läs mer

Juice, Apelsin-Mango-Passionsfrukt

24,00 kr

Läs mer

Kokoschips

22,00 kr

Läs mer

Persilja, 1 knippa

30,00 kr

Läs mer

Skörd

225,00 kr

Läs mer

Svenska Kassen

129,00 kr

Läs mer