Meny

Bauckhof Bakmix, mörkt snabb-bröd, glutenfri

52,00 kr

Ekologisk, glutenfri bakmix för mörkt bröd. 1. Sätt ugnen på 225 grader med över- och undervärme. 2. Blanda påsens innehåll med 450 ml ljummet vatten. 3. Rör om och häll smeten i en brödform. 4. Forma ytan med lite vatten, använd handen. 5. Pensla ytan med lite olja. 6. Grädda brödet i 55-60 minuter. 7. Tag ut brödet ur formen och låt det svalna på ett ugnsgaller.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl, majsstärkelse, fullkornsrisflingor, majsmjöl, quinoasurdegspulver (quinoamjöl, fullkornsrismjöl, startkulturer), svarta rismannagryn, johannesbrödkärnmjöl, natriumbikarbonat, monokaliumartrat, majsstärkelse, havssalt, xantangummi, kakao


Jmf pris 109 kr/kg.

Vikt: 475 g

Beutelsbacher Druvjuice

48,00 kr

Läs mer

Champinjoner, 250 g

36,80 kr

Läs mer

Druvor, 500 g

29,70 kr

Läs mer

Fyra årstider kaffe, espressobönor

89,00 kr

Läs mer

Handdiskmedel

54,00 kr

Läs mer

Havregrädde

18,50 kr

Läs mer

Lebensbaum Ingefära-Apelsin, 20 påsar

35,00 kr

Läs mer

Lebensbaum Kamomill, 20 påsar

24,00 kr

Läs mer

Mango, 1 st

18,50 kr

Läs mer

Paranötter

35,00 kr

Läs mer

Persilja, 1 knippa

24,00 kr

Läs mer

Plommon, 500 g

33,80 kr

Läs mer