Meny

Tunnbrödsrulle med sparris & tångkaviar

4 PORTIONER

250 g grön sparris
50 g tångkaviar
1 dl gräddfil
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
200 g kokt kall potatis, skivad
4 stora tunnbröd
salt och peppar

Skala sparrisen om skalet är grovt, skär bort foten. Koka sparrisen nätt och jämnt mjuk i saltat vatten. Häll av och låt rinna av väl. Rör ihop tångkaviar, gräddfil, gräslök och dill i en skål.

Lägg ut bröden. Fördela potatisen jämnt över. Lägg på sparris och bred ut gräddfilskrämen. Salta och peppra.

Vik och rulla ihop. Bra att ta med på sommarens picknick.

Recept: Ingela Persson

Tips potatis & sparris

Grönt

Sparris

Grön och vit sparris är från början samma sak men den vita täcks med jord, medan den gröna får ljus och därför...