Meny

Svamp- och zucchiniwrap

4 PORTIONER

1 ask champinjoner
1 zucchini
1/2 lök, fint hackad
1 vitlöksklyfta, skivad
1 msk olivolja
1 msk smör
salt och peppar
200 g örtfärskost
8 tortillabröd
2 nävar sallad

Skär champinjonerna i bitar och tärna zucchinin. Stek svamp, lök och vitlök i lite olivolja och en klick smör i en het stekpanna tills de fått fin färg. Lägg på ett fat. Stek zucchinin i resterande olivolja och smör tills den fått färg, blanda i svampen, låt steka 1 minut. Smaksätt med salt och peppar.

Bred ut färskosten på tortillabröden, fördela svamp- och zucchinifräs på bröden. Lägg ett par salladsblad ovanpå och rulla ihop.

Recept: Ingela Persson

Tips champinjon & zucchini

Grönt

Lite annat

Zucchini

Zucchini finns i många sorter, färger och former: gula, gröna, vita, avlånga, runda. Namnet kommer från zucca...