Meny

Rostbiffswrap med steppsallad

4 STYCKEN

8 sallatsblad
1 bifftomat, skivad
4 tunnbröd
8 skivor rostbiff
4 skivor ost
1/2 rödlök, i tunna skivor

STEPPSALLAD:
1 morot, grovt riven
100–150 g vitkål, grovt riven
rivet skal och saft av 1/2 apelsin
1 dl majonnäs
1/2 gräddfil
salt

Blanda morot, vitkål och apelsinsaft och -skal i en skål. Vänd ner majonnäs och gräddfil. Smaksätt med salt.

Lägg först sallad och tomater på bröden och därefter rostbiff, ost, stepp­sallad och rödlök. Rulla ihop bröden.

Recept: Elisabeth Johansson

Tips morot & vitkål

Grönt

Vitkål

Huvudkålen härstammar från Asien och kom antagligen till Europa med Djingis Khans ridande härer. Den har använts...